DE EETTUIN ALKMAAR
 

Over De Eettuin Alkmaar

De Eettuin Alkmaar is in april 2022 opgericht door Max van de Vliet. Na een rechtenstudie te hebben afgerond bleek de passie voor koken toch iets te groot en is hij deze lunchroom gestart. Wij voorzien alle ondernemers die een kantoorruimte huren in De Ondernemerstuin iedere dag van een uitgebreide lunch en richten ons verder op het hele industrieterrein van de Beverkoog. Bovendien verzorgen wij graag (in overleg) lunch/ontbijt voor ieder ander bedrijf in Alkmaar en omstreken.

Bij ons kunt u terecht voor eten en drinken om af te halen, voor een kopje koffie op het terras, of voor uw dagelijkse middagmaaltijd in de sfeervolle lunchroom.

Bij De Eettuin kunt u genieten van vers belegde broodjes, gemengde salades, maar ook taco's, tosti's en frisse drankjes. Check onze menukaart in de webshop (home) voor het hele assortiment. 


Ons Concept

De Eettuin is een self-service lunchroom, waar u langs "de lijn" kunt lopen en van alles kunt pakken. Zo hebben wij een uitgebreide saladebar met allerlei verschillende gemengde salades en losse items waarbij u zelf uw salade naar eigen smaak kunt samenstellen.

Verder verkopen wij authentieke Mexicaanse taco's van handgemaakte tortilla's met verschillende toppings, verse guacamole, pickles en huisgemaakte salsa's. Via onze webshop kunt u van te voren allerlei soorten broodjes of andere items bestellen om af te komen halen.
E-mailen
Bellen
Instagram